vonagdabart.blogg.se

i dont care how hard being togeher is, nothing is worse than being apart

Kategori: Allmänt

 
Jag har tagit mej in på frisör utbildning i örnsköldsvik wooheej till mej! Jag har velat bli frisör så länge jag kunnat gå typ så jag är överlycklig! ;D jag och mamma for dit på intervju och kollade skolan. Sen skulle jag tydligen göra olika prover. Det var jag helt oförberedd på. Men jag klarade alla. Tacka ester bild för det! Så jag har sökt lägenhet som en tok. En viss patrik som har hand om lägenheter vart nog lite less på mej som jag ringde och tjata så i fredags fick jag mej en liten etta på 28kvm mitt i stan. Husdjur fick jag ta med. Kan det bli bättre? Nae. Är så jävla glad för de! Så den 1 mars flyttar jag från lycksele och blir örnsöldsvikbo :) livet känns underbart just nu!
 
 
Har bokat min andra tatueringstid nu i juli och tänker göra denna bild på svanken. Taggar som tusan! 
 
I sommar har jag och thims familj bokat en resa till kroatien, kommer bli jätte skönt med lite värme. Hans föräldrar har aldrig rest så det blir lite spännande faktiskt! en vecka den 9:de augusti. Vi ska till makarska. Har aldrig varit där så det blir kul att få se något nytt :)  
 
På nyår har vi bokat en resa till hemavan. Det blir jag, thim, frida hansson, olivia renman, peter hermansson, johan norrman, magnus jensner, krostoffer sjöström och magnus lidström. Kommer nog bli awesome. Vi har hyrt min mosters nybyggda stuga med bastu och allt. Kommer nog vara sista året man är i hemavan så det får bli en final succé i år! Och skåjtrana ska vi ha med oss så kul kommer vi absolut ha :)  
 
God natt på er ♡