vonagdabart.blogg.se

fest på nordea fö faun

Kategori: Allmänt

denna dag har varit väldigt konstig. idag när vi i balkomitèen gick in på banken för att sätta in alla pengar sen anmälningsblanketterna, såkom en väldigt skum kvinna in, samma kvinna som kastat sina skor efter mig. hon var väldigt psyko må jag säga. de verkade som hon stod och pratade med ett barn och en eller två äldre, fattade ingen ting, hon hade då " låtsas kompisar" jag gick förbi henne, då var hon arg och sa på engelska - ni kan inte tvinga mig att göra något sådant. Jag blev lite rädd, tänkte vad feun ska hon nu ta sig till och typ stycka oss... men sen började hon dansa och skratta i ca en halv timme.. hon var väldigt skrämmande må jag säga.. 
 
 
Sen var jag hos min thimmyboy för att hämta mitt och annas vin, sen slänga saker i kylskåpet som skulle bli gammalt. Jag hade kokat ägg så dom tog jag med mej för hade bara ätit en halv korv till lunch. sen såg jag en öppnad mjölk som bara sken om sig, så den tog jag, och självklart var jag så blondin så jag ställde den i min pakethållare, tänkte att om jag paketerade den nog hårt så den stod still så skulle de inte hämda någon olycka. men tyvär... så hände de ändå... ett stor jäkla gupp men min cykel kom, och på en sekund var jag överdränkt från mina tår till mitt ansikte av mjölk. skrattade liteför mig själv och fortdatte cykla tills jag kände den vidriga lukten av en gammal fisk av något liknande. då visade de sig att mjölken hade gått ut.. kul.. jätte!! visste inte om jag skulle skratta eller gråta..
 
Jag tog mig till mina vänner, direkt jag kom in började dom sniffa tills dom kom fram att de var jag som luktade typ äckel kön. och tydligen hade mjölken inte gått ut, men stått några dagar, den lukten var snäppet den vidrigaste lukten jag kännt efter gammal öl som de blivit ett hål i och har stått och jäst.. och mesk så klart.. 
 
 
 
huvvaligen, vi hade de då gode fint i barran. måste klä mig i grönt nu förnu ska jag på tema fest hare! :) 
 
fjortisjävlelmenjaa!